fredag den 30. marts 2012

Spilleaften og vafler

I går var jeg et smut forbi bog og idé, de har nemlig fødselsdagstilbud, blandt andet Bezzerwizzer til halv pris.


Så det måtte jeg jo bare eje, oveni fik jeg også Trivial Pursuit Steal til bare 24kr, og en klistermærke bog med Peter Pedal... 600 Peter Pedal klistermærker må jo kunne bruges til et eller andet kreativt.


Til aften fik jeg besøg af kæresten, hans storebror og en af vores fælles venner. Der blev lavet vafler på mit "nye" (fundet på genbrug til 15kr) vaffeljern, og jeg fik vist lavet rigeligt med dej. For til trods for at alle gjorde en brav indsats havde jeg stadig en hel stak tilbage da vi var færdige.


Og så gik der ellers spilleaften i den, mine nyerhvervelser skulle jo lige afprøves :) Klokken endte med at blive halv fire inden jeg fandt min seng, godt jeg ikke skal så meget i dag.
God fredag til jer alle :)

onsdag den 28. marts 2012

Nye grydelapper

Så fik jeg endelig hæklet mig et par nye grydelapper, jeg har længe gået og irriteret mig over at mine grydelapper fra tid til anden forsvandt (drengene i huset glemmer at ligge dem på plads efter brug), med nu har jeg bare mine helt egne private, som ikke kommer ud i køkkenet at hænge.


De er hæklet i et super fint fletmønster, som er yderst velegnet, da stangmaskerne ligger dobbelt, og grydelapperne derfor bliver dejligt tykke... Og så er jeg efterhånden blevet lidt glad for den fesne farve :)

mandag den 26. marts 2012

Burka, blodbank og ny mobil

 Jeg nåede lige at få lavet en fin lille burka til min mobil, inden jeg gik ud og købte mig en ny :p Den nye er noget bredere, så de får nok ikke nogen burka, men en taske skal den nu have :)


Så har jeg være i blodbanken i dag til min første tapning. Det er super hyggeligt dernede, med juice, frugtmix og chips i venteværelset, og kakao under tapningen :)
Jeg kan kun varmt anbefale alle der har muligheden for det, at blive donor (hvilket du kan lige her på http://www.bloddonor.dk/)

Hav en god mandag aften derude...

mandag den 19. marts 2012

Kinder surprice :)


Jeg fandt for et par uger siden mønsteret til de her super søde/sjove figurer. Det er lavet uden på den gule dims fra et kinder æg, så man kan gemme ting indeni :)
Jeg kan desværre ikke husk hvem jeg fandt det hos :s (Jeg må øve mig i at skrive den slags ned!)


Desværre kan jeg ikke selv lide kinder æg. Så indtil jeg finder et barn der vil spise en masse æg for mig, må jeg nok sande at der ikke bliver flere af de sjove små gutter til at underholde mig...

lørdag den 17. marts 2012

Lørdag med familien

Startede med et smut forbi genbrugen, hvor jeg både fandt mig en ny sweater, et vaffeljern og et super lækkert stykke stof (aner ikke hvad jeg vil med det, men det er nice)...


Nu glæder jeg mig bare til en god bøf og en kreativ aften i sofaen med familien  :)

mandag den 12. marts 2012

Søstrene grene slår til igen!


Denne gang var det disse fine små flasker som jeg faldt for. De er som skabt til at opbevare mine krydderier i, så fem af dem blev slæbt med hjem, og jeg som troede at jeg bare lige skulle have en pakke af deres lækre pærethe :p



søndag den 11. marts 2012

En krea-weekend er ovre

Det blev alligevel til lidt hen over weekenden.


Jeg fik min strikketaske færdig, så nu er der igen lidt mere styr på rodet i mit garn hjørne. Tasken er fra bogen "Flower power patchwork". 


Når nu jeg alligevel have symaskinen fremme fik jeg også lavet et par stofposer og en brødkurv. Brødkurven blev fyldt med hjemmebagte (langtidshævede) ciabattaboller, efter Mette b's opskrift


Og sidst men ikke mindst fik jeg taget hul på et projekt der har ligget og ventet alt for længe. Et par uglegrydelapper som jeg faldt over her hos Fru Madsen. Problemet var bare at opskriften var på amerikansk, og det kunne jeg slet ikke overskue, men så fandt jeg en hæklebog på biblioteket, hvor der var en meget lang liste over alle forkortelserne, og så måtte jeg jo tage mig sammen. 


Men det bliver ikke til mere kreativt i denne weekend, for om lidt kommer min onkel, tante og deres tre unger (med krudt i røven). Vi skal have brunch og så en tur i zoo :)

God søndag derude :) 

fredag den 9. marts 2012

Super fit...

... regner jeg med at blive, når jeg har været i fitness nok gange.
I dag var jeg af sted for første gang, det var vældig fint, og jeg konstaterede at der er tv i løbebåndene, hvilket er ret fedt når jeg nu ikke har tv hjemme :p

Alle nye medlemmer får en træningstaske, så det har jeg selvfølgelig også fået. Egentlig er det en fin nok taske, den har en meget god størrelse til de ting man nu engang skal bruge når man skal i fitness. Der er dog lige en enkelt ulempe ved de. Alle i fitness centeret render rundt med sådan en! så jeg var ved at tage den forkerte tre gange før jeg var kommet ud af omklædningen...

Nå ja, nu er det fredag og dermed weekend, det fejres med pizza og lidt krea sysler :)

torsdag den 8. marts 2012

Bliver det til noget?

Sidder og kigger på en masse stykker stof jeg fik klippet ud for et par uger siden, overvejer om det nogensinde vil blive til noget brugbart...
Håber at weekenden vil hjælpe lidt på det :)


Nu vil jeg gå ind til naboen, se Rita og spise en torsdags kage...




mandag den 5. marts 2012

Ups, I did it again!

Ak ja, så faldt jeg i igen og fik købt flere krea ting, som jeg i bund og grund ikke manglede. Men som jeg alligevel ikke helt kunne undvære!
Netto har i denne uge en masse strikkepinde og hæklenåle til små penge. Så jeg fik købt mig 8 hæklenåle i en pakke (de er ikke den bedste kvalitet, men når det kun er til et enkelt lille projekt at jeg skal bruge en bestemt størrelse er det fint), fire sikkerhedsnåle (altså de der kæmpe nogle man bruger til at holde masker på når man strikker) og så et par mini spoler med jutegarn på.


Spolerne er kun 3cm høje, hvilket gør dem helt uimodståelige, og så koster de kun 10kr for sådan tre. Så jeg tror jeg vil derhen igen og have mig nogle flere forskellige farver :)

fredag den 2. marts 2012

Jeg er så glad for min cykel...

Så derfor har jeg i denne uge været rigtig god, og har fået købt mig en cykelhjelm!


Helt som forventet ser jeg fuldstændig fjoget ud når jeg har den på, og jeg kan ikke lave andre frisurer end fletning hængende ned i nakken! Men men, det er altså bare prisen for at elske sin hjerne og sin familie. Det med familie lyder måske lidt mystisk. Som jeg ser det er det meget egoistisk ikke at passe ordentligt på sig selv i trafikken. For hvis uheldet er ude går det mindst lige så meget ud over dem der elsker dig, og dem er der altså mange af i alle menneskers liv.

Så hvis du ikke har en cykelhjelm, men har en familie som du elsker. Så tag forbi kvickly der i denne uge har cykelhjelme til en 50er, så er prisen i hvert fald ingen undskyldning.

God weekend derude :)

torsdag den 1. marts 2012

H.C Andersen byt = DONE :)

Yep, endelig blev jeg færdig med mit H.C Andersen byt til en af de kreative mostre :) Den blev afsendt i tirsdags, og vel modtaget i går, så nu kan jeg roligt smide bileder på bloggen, uden risiko for at modtageren skulle opdage noget :)

Processen har taget noget tid. Jeg ville lave mine figurer efter Maja Hansens opskrifthistoriske hæklerier.
Først tænkte jeg at det skulle være pigen med svovlstikkerne. Men jeg fandt ud af at det var svært at lave detaljer/kendetegn, så man kunne se at det ikke bare var en tilfældig lille pige.
Efter det fandt jeg på at jeg kunne lave heksen og soldaten fra fyrtøjet. Men mit første bud på en soldat lignede mest af alt en vildfaren dsb medarbejder. Derudover fik jeg sat hovedet skævt på! Flot Pernille, OMMER.


Tilsidst fik jeg fremtryllet dette par, som jeg faktisk er blevet helt tilfreds med. Jeg er især stolt af alle detaljerne på soldaten, f.eks. knapperne på hans tornyster, og sablen lavet i fimoler.