fredag den 31. januar 2014

Nytårs forsæt - Januar

Mit nytårsforsæt for 2014 er jo at jeg skal lave mindst én juleting hver måned. I januar blev det til disse to julekugler.


Ideen så jeg på pinterest allerede i december, men jeg nåede bare aldrig at få dem lavet. Hvilket egentlig er fjollet, for det er utroligt nemt og tager ingen tid.
Jeg er lidt fan af den slags personliggjorte julekugler, så det er nok ikke de sidste jeg laver.

Rigtig god weekend derude.

søndag den 5. januar 2014

Strikkelise snore

For efterhånden længe siden skrev jeg lidt om mine strikkeliser. Jeg havde gang i et større projekt, som endelig blev færdigt d. 23 december (hvilket vær heldigt da det var en julegave).

Projektet var en hæklet brødkurv, lavet på nål nr. 10 lidt som dem man laver i Zpagetti. Jeg havde fået den ide at det ville give en sjov effekt at bruge snoren fra en strikkelise og jeg havde ret. Tilgengæld havde jeg ikke overvejet hvor lang tid det tager at lave 200 g garn om til en strikkelise snor... Men færdig blev den.


Den anden snor jeg lavede skulle så men bare pakke en grim forlængerledning ind, ganske klassisk men sjovt.


fredag den 3. januar 2014

Det sidste om julegaver (måske)

Selv om vi efterhånden er ved at være ovre julen har jeg jo slet ikke fået vist mine hjemmelavede gaver frem og det ville da være en skam at snyde jer for, så her kommer de:

Til min Mor et rundpinde-etui efter Filihunkat´s opskrift

Pyntet lidt simpelt med en pæn elastik og et strygemærke

Med plads til 20 rundpinde


Faktisk ret nemt at sy, og utroligt praktisk, jeg har ret meget lyst til at lave et til mig selv. Men jeg har bare kun de tre rundpinde I kan se på billedet, så det ville måske være lidt over killed.

Til min lillebror et pudebetræk med teksten "I use this pillow periodically" og det periodiske system. Lavet præcist efter hans ønske. Ja, han er lidt af en science nørd.


Min mor fik faktisk også en hæklet brødkurv, men den får I lige at se en anden dag.