fredag den 16. november 2012

Ta da No. 1

Så er ugen ved at være gået, og jeg skal vise alle de fine ting frem som stod på min to do liste.
Punkterne var som følger;

- Lave julegavepynt i trylledej - done! Eller, de mangler lige at blive malet med guldfarve, men desværre havde min familie glemt at tage min maling med til mig. Så det bliver ikke før jeg har været hjemme i Struer igen.

- Lave en meget hemmelig juleting - done! Desværre kan jeg ikke vise min ting, da den jo er meget hemmelig, i hvert fald indtil første søndag i advent, så skal jeg nok vise hvad jeg har lavet. Tilgengæld fik jeg også lige lavet et par snemænd, der ikke har noget med noget at gøre :)- Sy mindst fire zombier på kærestens computersleve - done! Da først jeg kom i gang, endte jeg faktisk med at lave det helt færdigt, super lækkert at få den strøget af listen. For Plants Vs. zombies kenderen er der den lækre detalje at en imp er kravlet ind på indersiden ;)

- Lave fødselsdagsgaver til mine kusiner - done! Fødselsdagen var søndag, så den var hurtigt overstået, de fik et par kreakasser, den hjemmelavede del var kasserne, lidt pomponer, små kaniner, hårelastikker og et par svampe.

- Bage knækbrød til madpakken - done! Lækkert, for jeg ser frem til nogle lange dage, hvor det er lækkert med lidt sund snack.

Næste uges to do ser ca. sådan her ud:

- Sy poncho i fleece
- Lave nissesutsko færdige
- Lave endnu en meget hemmelig juleting
- Lege med saltdej og sovsekulør, i et forsøg på at lave kagemænd og koner
- Lave vatrondel rudolfer
- Lege med stearinlys

Og så vil jeg lige tilføje hvor skøn en følelse det har været at strege punkt efter punkt i løbet af ugen, jeg føler mig helt fyldt med overskud og gåpåmod til næste uges projekter :)

9 kommentarer:

 1. Rigtig fin ide med de kreakasser og hvor er dine snemænd bare fine.

  SvarSlet
 2. Nårh dine snemænd er søde :)
  Ser frem til at se dit resultat når du er færdig med poncho i fleece :)

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet