Ting til salg

Jeg får tit lavet flere ting end jeg egentlig har brug for, derfor vil jeg på denne side løbende sætte nogle af mine hjemmelavede ting til salg.

Har du lyst til at eje nogle af de skønne sager eller har du spørgsmål eller kommentarer kan du kontakte mig på mail: pernillefrom@hotmail.com eller skrive en kommentar nederst på siden.


Små kort med hæklet kant

Kortene måler 8x8 cm. De er lavet af et retro memory spil, med hvidt karton på bagsiden så man kan skrive en hilsen på. Kanten er hæklet med bomuldsgarn, i øverste venstre hjørne er der en lille løkke der kan bruges til at sætte kortet fast med.

Pris: 30kr for fem stk. + fragt.

Du vælger selv hvilke fem du gerne vil have, skriv det blot til mig.


Hæklet ranke med isvafler

Hæklet i bomuld, måler ca. 120 cm i alt. Der er ni is på, fem lyserøde og fire hvide.
Den blev lavet fordi jeg syntes den er super sød, men bagefter gik det op for mig at jeg ikke har noget sted at hænge den.  Pris: 50kr + fragt.


Sød kanin applikation

Denne søde lille kanin applikation lavede jeg for længe siden men uden noget særligt formål. Jeg tænker den kunne være rigtig sød at sy på en baby trøje, pude, taske eller noget i den stil.
Hovedet er 7,5 cm i diameter, ørerne er 5,5 cm lange, højden i alt er ca. 13 cm. Ørerne og næsen er sart lilla mens resten af kaninen er råhvid, den er lavet i bomuld.


Pris: 10kr + fragt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar