søndag den 6. oktober 2013

Helt fantastisk blog

Jeg har faktisk aldrig før lavet et indlæg om en anden blog, men en gang skal jo være den første. Da jeg så den her blog tænkte jeg "Den må jeg bare dele med andre!"

Mooglyblog.com hedder den, den er fyldt med strikkede og hæklede ting, samt gode råd til forskellige teknikker. Blandt andet tunesisk hækling, som jo er den nye trend. Bloggen er nem at finde rundt på og så er den ret pæn.


Men bedst af alt, og grunden til at jeg simpelthen er faldet pladask for lige præcis denne blog, er at den har masser af "Free Pattern Roundups", hvor der er samlet links til en masse lækre gratis opskrifter rundt omkring på nettet. Hver roundup har et emne for eksempel snemænd, blomster, halstørklæder, græskar og mange mange flere...


Jeg har allerede brugt alt for meget tid på Moogly, og fået fyldt to do listen godt og grundigt op...

Så hvis du ikke allerede kender den, så und dig selv et hurtigt besøg, det er helt sikkert din tid værd.

9 kommentarer:

 1. Du har helt ret, rigtig god side. Kender du det, når man cruiser rundt på nettet og næsten får helt stress, af alle de fine ting man gerne vil lave:-)Mit julgave ønske i år er helt klart flere timer i døgnet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kender jeg alt for godt. Når to do listen bare bliver længere og længere, og man næsten ikke kan finde ud af hvor man skal starte :p

   Slet
 2. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 3. This article is interesting and useful. Thank you for sharing. And let me share an article about health that God willing will be very useful. Thank you :)

  Cara Mengatasi Cacar Air
  Cara Menghilangkan Kantung mata

  SvarSlet