onsdag den 31. oktober 2012

Kunsten at kniple

Jeg har brugt min formiddag i selskab med en rar gammel dame, som har indvilget i at lærer mig at kniple. Sikke et projekt at kaste sig ud i (for os begge), men det går fremad, langsomt men sikkert.
Lige nu er jeg bare super stolt af de ti centimeter jeg har fået lavet, og jeg glæder mig til at få lavet noget mere (gad vide om jeg får læst ret meget resten af ugen :p )


7 kommentarer:

 1. HOLD nu op, hvor er det flot... Hvem der dog kunne sådan et smukt håndarbejde :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også en helt fantastisk følelse at være ved at lære det :)

   Slet
 2. Hvor er det fint det du har lavet... Det er et fantastisk håndarbejde, og jeg falder altid i svime over skønne kniplinger. Eneste erfaring jeg har med et kniplebrædt er at det skal holdes langt væk fra små kattekillinger! ;o)

  Mange hilsner fra Lise

  SvarSlet
 3. Nej hvor fint :-)

  Jeg faldt lige over din blog, og blev fanget da jeg lige har pakket alle mine kniple-ting ud. Jeg har arvet dem efter min meget kreative Bedstemor, men ikke rigtigt følt jeg havde pladsen og tiden før nu. Desværre er hun her jo ikke til at lære mig hvordan man gør, men jeg har planer om at kaste mig ud i at lære det lige om lidt. Jeg vil nemlig rigtigt gerne kniple et julehjerte her til jul, hvor jeg også skal have mit første juletræ :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er sjovt, jeg stod lige på biblioteket i går hvor jeg så en bog der hed "kniplede julehjerter". Desværre nåede jeg frem til at jeg ikke kan nå det inden jul.
   Men pøj pøj med det :)

   Slet