søndag den 10. marts 2013

Lidt af et projekt

I vinterferien fik jeg kastet mig ud i lidt af et projekt. Min kæreste spiller et computerspil der hedder "League of Legends", sammen med nogle af vores fælles venner. Det er noget de går meget op i, og der går ikke en dag hvor de ikke spiller sammen. Derfor skulle vennen Jonatan da have sin yndlingsfigur i hæklet udgave til sit svendegilde...

Hun hedder Nidalee og ser sådan ud:


Billede lånt her

 I min hæklede udgave ser hun sådan ud:


Hendes spyd og alle tænderne er lavet i fimoler.

Syntes selv at det var noget af et projekt at kaste mig ud i, og det tog da også næsten hele ugen. Men det resulterede ud over Nidalee, også i to andre dukker som jeg lavede for at afprøve modellen og nogle teknikker undervejs.


I går fik han den så, og han blev rigtig glad. Og vigtigst af alt, han havde ingen problemer med at se hvad den skulle forestille. 

4 kommentarer:

 1. Hvor blev hun skøn :-) og dine prøve modeller er da også super fine :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Ja, det er da et ganske udemærket biprodukt :)

   Slet
 2. Haha din kæreste er også ramt af LoL feberen. Viste lige dit indlæg til min kæreste, han var ret vild med din hæklede udgave af Nidalee og syntes den var ret sjov.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, min kæreste og alle andre fyre i min omgangskreds. De fleste af dem har også allerede spurgt efter deres yndlings karakterer i hæklet udgave :p

   Slet