søndag den 22. februar 2015

Med på Hama bølgen

Så er jeg efterhånden også hoppet med på Hama perle bølgen. Jeg må jo nok indse at det er ret så hyggeligt og meditativt at sidde med de små perler.

Jeg har tidligere lavet en lille æske i Hama til  min kæreste (Den kan du se her) og ideen om at lave flere æsker med andre mønstre har ligesom hængt lidt ved.

Jeg kan godt lide ideen om at man kan lave noget af perlerne der både er pænt og brugbart, jeg skal blandt andet bruge mine æsker til smykker, kreating og som gaveæsker.


De seneste æsker jeg har lavet er disse, en blå med snefnug på og en wannabe Rubiks cube (hvor jeg desværre kom til at vende en af siderne forkert, så nørden vil kunne se at den ikke er helt rigtig i forhold til originalen).Jeg tror slet ikke jeg kan få nok af at lave perle æsker, så hvis du har en god ide til et motiv eller tema, så skriv det endelig til mig.

4 kommentarer:

 1. De er fine. Limer du sidder og bund fast?
  /Jeanet

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg giver det lige en lille klat lim.
   Egentlig er det ikke nødvendigt, da de sidder fint sammen uden, men jeg kan godt lide at være helt sikker på at de ikke går fra hinanden, når jeg f.eks. bruger dem til opbevaring af perler.

   Slet