mandag den 8. juni 2015

Fars dags gave

I fredags var det jo fars dag og i år var jeg så heldig, at jeg rent faktisk var sammen med min familie den dag. Min far er biavler, så jeg havde hæklet et lille udvalg af bier til ham.

Først og fremmest denne store figur, der er lavet efter denne opskrift, fundet hos amigurumibb. Han hedder Willy the bee og stammer fra et engelsk sproget tv-program for børn. Jeg lavede ham nu bare, fordi jeg synes den er flot og opskriften er så utrolig nem at følge. Der er ståltråd i både arme og ben, så han kan stå på alle mulige forskellige måder.


Derudover lavede jeg en lille bi på en blomsterpind. Jeg tog udgangspunkt i denne opskrift, men i stedet for at lave separat hoved og krop, hæklede jeg det i et stykke. Derudover ændrede jeg lidt på afslutningen, så bien fik en brod i stedet for en rund bagdel.


Tilsidst fik han også denne ranke, som jeg har freestylet. Jeg er ved at skrive opskriften på bierne ned, den kommer på bloggen engang, sandsynligvis sidst på ugen.


Min far blev rigtig glad for alle bierne og han glæder sig til at kunne pynte sin stand med dem, når han er på markeder hen over sommeren.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar