mandag den 18. november 2013

Strikkelise x 2


Jeg har fået en god gammel håndarbejdsven frem fra gemmerne, nemlig min strikkelise eller hækledukke som nogen kender den som.
Det var noget af det første jeg blev udsat for dengang til håndarbejde i folkeskolen, og jeg har stort set ikke brugt den siden, men nu har jeg fået den frem igen. Jeg har sågar været ude at købe en ny en, måske mest fordi jeg var lidt vild med designet på min inder Lise :p

Hvad kan så sådan en strikkelise? Jo, den kan lave en snor! Vildere bliver det så ikke. Men lige nu har jeg faktisk gang i et projekt hvor jeg skal bruge en masse tyk snor, og så er den jo god at have. Hvad projektet er må I vente lidt med at se.

Har du en strikkelise? Bruger du den, og til hvad?

7 kommentarer:

 1. Jeg har aldrig prøvet at bruge sådan en... egentligt lidt sært jeg ikke har det

  SvarSlet
  Svar
  1. Tja, lidt. På den anden side kan man jo ikke have prøvet alt :)

   Slet
 2. Jeg måtte forleden vise en kunde hvordan man brugte sådan en. Det skal siges at jeg ikke havde prøvet det gør, så det tog lidt tid at lure hvordan man gjorde. Men det lykkedes. Så det satte jo gang i en masse idéer. Jeg tænkte at hvis jeg havde sådan en ville jeg nok lave nogle halskæder af snorene, eller peppe nogle af de grimme ledninger op der gemmer sig rundt omkring i lejligheden. Jeg glæder mig til at se hvad du får brugt snoren til.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, ja, man skal jo lige vide hvordan. Men når man så ved det, er det det nemmeste i hele verden :)

   Slet
 3. De er herlige, minder mig lidt om barndommen :-)
  Jeg har selv 2 styks, men de står kun til pynt i min hule :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ville også ønske at jeg havde plads til at have dem stående fremme, for de er super dekorative :)

   Slet