fredag den 16. maj 2014

Pinterest...

En af de helt store tidsslugere/over springs handlinger i mit liv for tiden hedder Pinterest, det er utroligt så mange timer jeg kan få til at gå med at sidde og pinne en hel masse ideer og DIYs på ting jeg vil lave engang.
Engang ja, men hvornår er det liige at jeg har tid til at være kreativ og få lavet noget når jeg nu har så hulens travlt med undervisning, eksamener og de sidste afleveringer og fremlæggelser?!

Så en dag fik jeg en åbenbaring, hvis jeg nu bare lod være med at gå på Pinterest og så lavede noget kreativt i den tid i stedet for. Beslutningen blev taget, ikke mere Pinterest til mig, før jeg havde lavet mindst en af de ting jeg havde pinnet.


Pludselig skal jeg love for at det gik stærk med at få lavet noget, så jeg kunne få mit elskede Pinterest igen. (Jeg bliver jo nærmest afhængig af det pjat)

Jeg fik lavet et par grene med pom pom'er på, i hvid så de ligner mælkebøtter. Men jeg tænker at de også vil være fine i alle mulige andre farver.


Og så fik jeg lavet det fineste lille indkøbs net, med kanin øre og en lækker pom pom næse. Jeg syntes det er super fedt, så enhver lejlighed til at komme ud og vise det lidt frem bliver taget.
Desværre er den helt hvide farve nærmest umulig at holde ren.
Jeg tænker at man også kan lave den slags net med andre dyr, kunne godt tænke mig at lave en ræv, så det må jeg prøve når jeg engang får sommerferie.

Er du også på Pinterest? Og pinner du mest eller får du også lavet ting?

1 kommentar:

  1. uha ja er også på, og afhængig:-) Søde ting du har lavet.

    SvarSlet