torsdag den 31. juli 2014

Nytårs forsæt - Juli

Så er juli ved at være omme og det er tid til månedens jule projekt. Denne gang er det et projekt som faktisk har taget mig to måneder at lave, dels fordi det er stort og dels fordi min arm valgte kun at kunne holde til en halv times hækling af gangen, så der blev holdt rigtig mange pauser undervejs.

Projektet var dette skønne hæklede juletæppe som jeg faldt over på pinterest. Opskriften er på engelsk og kan findes her.


Når man har lavet den første cirkel og forstået konceptet, er det et utrolig nemt tæppe at lave. En af de ting jeg virkelig var glad for, er at man sætter cirklerne sammen efterhånden som man laver dem, så man har ikke en masse løse cirkler der ligger og flyder og en hulens masse arbejde med at sætte sammen til sidst.


Jeg ville gerne have et lidt stort tæppe, så jeg tilføjede en omgang i forhold til opskriften, så jeg kom op på 92 cirkler i alt.

Kæresten synes at det ligner en masse strandparasoller set oppefra, så det var jo et meget passende projekt her i sommervarmen.
Jeg er ikke helt enig, så jeg vil pakke det væk og glæde mig til at tage det frem til december igen.

Glædelig jul :)

6 kommentarer:

 1. Det er så flot. Virkelig et kæmpe stort stykke arbejde du har lavet. Glæder mig til at se billeder af den i brug til jul sammen med alle de andre fine juleting du får lavet.

  SvarSlet
 2. hvor er det bare blevet vildt flot! Det giver en rigtig god effekt med "bolsjerne"

  SvarSlet
 3. Mange tak :)
  Jeg glæde mig også helt til at skulle sidde i min sofa og hygge og ligne et mint bolsje :p

  SvarSlet