lørdag den 30. august 2014

5. år med den skønneste kæreste

I går kunne vi fejre at min kæreste og jeg har være sammen i 5 år. Vi var så heldig at ingen af os havde undervisning, så hele dagen var fri til at gøre lige hvad vi ville.

Vi startede med en skøn morgenmad, hvor Jonas fik en gave jeg har gået og puslet med længe.
I starten af sommerferien havde nutella en kampagne, hvor man kunne lave sin egen etikette som de sendte til en som et klistermærke man kunne sætter hen over den rigtige etikette på sin nutella.


Jeg fik lavet to etiketter, så jeg kunne lave denne lille personlige gave til Jonas aka. skattemus.

Så tog vi på tidens samling. Et museum der klart kan anbefales. De har indrettet en stue for hvert årti fra 1900 - 1980, derudover har de en skiftende særudstilling som lige pt. er en foto udstilling med Jim Lyngvild. Det fede ved stedet er at man må røre ved alting, åbne skuffer og skabe, spille på klaveret, læse i bøgerne og spille grammofonplader på en gammel afspiller der står et sted omkring 60érne.
Jonas fik prøvet en masse stole og telefoner.


Om aftenen spiste vi alt for meget på Flammen og bagefter hyggede vi med en god film hjemme i sofaen. Som film snack havde Jonas ønsket choko-bacon macaroons, så det fik vi. Nøj hvor er det bare den bedste macaroon jeg nogensinde har fået.


5 kommentarer: