torsdag den 11. september 2014

En rigtig bogorm

Armen kan desværre ikke så meget lige for tiden, derfor er jeg nødt til at finde på noget andet at lave end at hækle. Jeg synes det er virkelig svært at finde på noget der ikke kræver at man bruger højre hånd/arm. Det eneste jeg lige kan komme i tanke om er at læse, heldigvis er det også en ting jeg er ret glad for. Inspireret af læsning har jeg alligevel haft fat i lidt garn og kreeret en lille bogorm der kan holde mine bøger ved selskab inde på reolen.


Lige pt er jeg ved at læse Harry Potter serien, ja, jeg ved godt jeg er lidt bagud der, men bedre sent end aldrig.
På min to read liste har jeg også bøger som John Greens "The fault in our stars" og Puk Damsgårds nye bog "Hvor solen græder".
Især John Green glæder jeg mig til, da jeg faktisk blev lidt overrasket over at det var den slags han skriver. Jeg kender ham bedst som historiker, så jeg havde bildt mig selv ind at det var historiebøger han skrev :p


5 kommentarer:

  1. Smiler hvor er den skøn. Sikken noget møg at være handikappet på højre hånd <3

    SvarSlet
  2. Sød bogorm! Jeg har gennem flere år, haft problemer med højre skulder, og har netop overstået syv måneders ufrivillig hæklepause, er nu begyndt så småt igen, og har udviklet mig en teknik, hvor jeg gør, næsten, alle bevægelser med venstre hånd, er det måske noget du kan bruge? God bedring med armen, og hvor har du ret, man bruger den højre arm til ALT.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak :) det er klart noget jeg må øve mig på. Jeg har også en veninde der er massør, hun mener at hun kan massere det væk, det skal vi i gang med i næste uge, så håber jeg at det virker :)

      Slet