fredag den 5. december 2014

Små julerier

Lige for tiden bliver alle mine aftenener brugt på kreative sysler. Hvilket jeg nyder i fulde drag. Men selv om der er en masse julegaver der skal laves færdige, er det ikke altid jeg lige gider arbejde på dem.

Den anden dag havde jeg bare lige lyst til at sidde med noget hurtigt og nemt. Så jeg fik pyntet mine vandflasker, så jeg også kan have lidt jule/vinter stemning med mig i skole og til træning.


Materialer: papir, stempel, akvarelfarver (eller alle mulige andre slags farver), tusch, selvklæbende bogindbinding og en kedelig flaske.

De var super nemme at lave, jeg stemplede snemændene på og farvede med akvareller, så skrev jeg "smeltet snemand", tilsidst klippede jeg et stykke bogbind der var et par millimeter bredere og ca en cm længere end papiret og klæbede det først på papiret og derefter på flasken.

Ideen er selvfølgelig som med alt andet genialt fundet på Pinterest.
Følger man linket her kan man faktisk finde en pdf. udgave lige til at printe og klistre på, men så er teksten på engelsk. Og det er da også lidt hyggeligere at lave det selv.

Nu glæder jeg mig bare til at skulle i skole på mandag, så bliver det spændende om jeg får nogle kommentarer med på vejen.


1 kommentar: