lørdag den 4. oktober 2014

Kærestegave

Noget af det bedste jeg ved, er når jeg kan glæde min kæreste og være kreativ samtidig. For noget tid siden faldt jeg over et projekt på Pinterest, der netop kombinerede de to ting.

En Companion cube lavet i hama perler. (For dem der ikke aner hvad det er, kan jeg fortælle at det er en figur fra et meget populært computerspil der hedder portal).


Inden i cuben lagde jeg små chokolader og breve. I brevene er der små sedler der fortæller hvorfor jeg elsker ham. Tanken er at han kan åbne et brev hvis han trænger til lidt opmuntring eller bare bliver lidt for nysgerrig.


Gaven faldt i rigtig god jord og samtidig var den super hyggelig at sidde og lave.
Jeg kunne godt finde på at lave nogle flere bokse i perler, de har en rigtig fin størrelse til småting og det er jo nærmest kun fantasien der sætter grænser i forhold til mønstre og farver.

4 kommentarer:

 1. Hvor er den fin:) Hvordan har du samlet den? Jeg har set sådan nogle æsker før, men jeg kan ikke lure, hvordan man får siderne til at holde sammen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Siderne er jo lavet lidt som et puslespil, så de passer ind i hinanden.
   Men de passer ikke helt alligevel, for når man stryger dem flader perlerne jo lidt ud. Så jeg blev nødt til at skære lidt af, meget lidt af gangen.
   Så samlede jeg boksen for at sikre at alle delene passede sammen. Egentlig sidder de allerede der ret godt sammen. Men for at være helt sikker på at den ikke gik fra hinanden gav jeg også alle samlingerne lidt lim.

   Håber det er et svar du kan bruge (at det ikke er alt for snørklet) ellers må du sige til hvis du er i tvivl, så skal jeg gerne lave en DIY i løbet af efterårsferien :)

   Slet