onsdag den 14. september 2011

Æblerov og chokolade test

Efter en lang dag i skolen (8.14-15.45), var det rart at komme hjem og slappe lidt af, med en kop the og et stykke chokolade...
Da jeg selv har været nødt til at gå ud og købe chokolade, tænkte jeg at jeg ville prøve et nyt mærke (som selvfølgelig er billigere end det jeg plejer), nu efter at jeg har smagt på det, der dommen klar. Køb Premium med orange smag! Toms chokolade smager næsten ikke af orange, det har generelt en flad og kedelig smag, og deres cornflakes knas, knaser slet ikke tilfredsstillende.
Nej, næste gang vil jeg ofre det det koster at få et ordentligt stykke chokolade :)

Selv om det var en lang dag, havde jeg dog overskud til at smutte forbi netto og se om ikke de skulle have noget lækkert kød til min aftensmad. Det havde de ikke!
Tilgengæld fandt jeg det fineste dekobånd, til 12kr, godt nok er der kun en meter af hver slags, men det er simpelthen bare så sødt at jeg måtte eje det :)


Da jeg så kom hjem, måtte jeg også lige en tur forbi udlejers æbletræ og se om æblerne er blevet modne. Jeg bilder mig selv ind at det lidt er at gå på æblerov, for jeg har nemlig ikke fået lov :p
Ja, man har vel lov at føle sig lidt rebelsk engang imellem :)


1 kommentar: